Als een echte prof ervaren hoe het is om in het mooiste stadion van Nederland te zijn. 6 verschillende activiteiten doen, zoals levend tafelvoetbal, FIFA spelen met een echte eSporter van De Graafschap of met je eigen spandoek juichen op de tribune. Dat kan, want wij organiseren het tofste evenement van het jaar.

Op woensdag 8 mei ben je ‘Thuus bi-j Guus’ uitgenodigd. Je kunt die dag zelf een tijdvak van 2 uur kiezen om bij ons in en om het stadion leuke activiteiten te doen. In een groep van 16 kinderen met 2 begeleiders ga je op pad om de meest bijzondere plekken te ontdekken. Van de persruimte tot de spelerstunnel en van de Spinnenkop tot de businessclub.

Geef je nu op, om dit evenement niet te missen via: www.degraafschap.nl/tickets of koop je tickets bij de balie in het stadion. (*zie handleiding onder aan de tekst)

Activiteiten

Tijdens het evenement lopen de kinderen een circuit door het stadion. Ze komen 6 verschillende activiteiten tegen, zoals levend tafelvoetbal, een warming-up als een echte prof en spandoeken maken.

Leeftijd

Kinderen kunnen vanaf 6 jaar tot en met 14 jaar deelnemen aan dit evenement.

Waar kan ik mijn zoon of dochter aanmelden

Dit kan via de website: www.degraafschap.nl/tickets of bij de verkoopbalie in het stadion zelf.

Ticketprijs

De prijs van het ticket is €15 inclusief eten en drinken.

Begeleiding en de groepen

In iedere groep zitten 16 kinderen met twee vaste begeleiders. Verder staat er per activiteit extra begeleiding voor de kinderen klaar.

Tijdsduur

Iedere groep is 2 uur bezig met het circuit. Houd er wel rekening mee dat de tijd eventueel iets uit kan lopen.

Eten en drinken

De kinderen krijgen tijdens ons evenement wat te drinken en te eten. Als uw kind een allergie heeft, meld dit dan op tijd via horeca@degraafschap.nl

Aanwezig

Zorg ervoor dat uw kind een kwartier van tevoren aanwezig is voor hij of zij start met het circuit. Bijvoorbeeld 10:00 uur starten circuit is 09:45 uur aanwezig.

Opvang ouders

Wegens organisatorische redenen is het niet mogelijk om met uw zoon of dochter mee te lopen. We bieden u wel de mogelijkheid aan om koffie of thee te drinken op de 2e verdieping in de Rabobank lounge. Vanaf hier kunt u enkele activiteiten zien.

Telefoon gebruik kinderen

Wij raden u aan om de telefoon van uw zoon of dochter thuis te laten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoek raken van persoonlijke spullen.

Waar moet mijn zoon of dochter zich melden

Wij starten het evenement op de 2e verdieping in de Rabobank Lounge. U kunt zich hiervoor als eerste melden bij de hoofdingang, waar uw ticket gescand zal wordt. Via daar wordt u verder doorverwezen. Bij de ingang is er voor de kinderen een mogelijkheid om met de Graafschap tractor of met Guus, onze mascotte, op de foto te gaan.

Waar kan ik mijn zoon of dochter weer ophalen

Waar we starten, daar eindigen we ook weer. De kinderen kunnen dus op de 2e verdieping in de Rabobank Lounge opgehaald worden.

Waar kan ik terecht met een vraag

U kunt ons bereiken via horeca@degraafschap.nl

* Uitleg online kaartverkoop

  • Bezoek de volgende website www.degraafschap.nl/tickets
  • Klik het evenement THUUS BI-J GUUS aan.
  • Klik op het TIJDVAK dat je zou willen beginnen.
  • Selecteer een rood bolletje, klik dan op BESTEL
  • Je komt in je winkelmandje. Klik op GA NAAR BETALEN
  • Het systeem zal vragen om je gegevens. Graag alle verplichte velden invullen en klik op VOLGENDE.
  • Volg de overige stappen om het ticket te kopen.
  • Na betaling ontvang je een email met je toegangsbewijs!

Wij wensen je alvast veel plezier?

Heb je vragen over het bestellen van kaarten? Mail dan naar info@degraafschap.nl

Partners

  • NowOnline
  • Kampioensbakker Paul Berntsen
© 2011 - 2024 - Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.