Woensdag 17 november jl. was het zo ver. Sinterklaas kwam eindelijk weer naar ons stadion toe. Wat was iedereen blij, maar ook wel een beetje nerveus. Vorig seizoen moesten we immers het Sinterklaasfeest met Warboel vanaf de laptop of Ipad volgen. Dat was toen ook een supermooie oplossing, maar Sinterklaas in het echt zien is toch wel waar het om gaat voor onze kleine fans.

Onze Superboertjes kwamen blij en enthousiast naar stadion De Vijverberg om het feest live mee te maken. Sinterklaas had zijn Pietenvoetbalteam ook meegenomen. Zij hadden voor de kids een leuk pietenparcours bedacht. Voor de allerkleinste een makkelijk parcours en voor de grotere kinderen een  moeilijker parcous. Dit hebben ze goed doorstaan en kregen na afloop allemaal een pietendiploma mee naar huis.

Warboel trapte de middag af met zijn muziekshow. En zoals we van Warboel gewend zijn, was het weer een spetterende show. De spelers van De Graafschap konden helaas niet aanwezig zijn, zij moesten heel hard trainen omdat ze vrijdag weer een wedstrijd hebben en dus fit moeten zijn. Het Pietenvoetbalteam van de Sint heeft dat allemaal weer goed gemaakt.

Nadat de show ten einde was kregen alle Superboertjes nog een mooi kado van de Sint. Een heerlijke De Graafschap chocoladeletter en een superleuk De Graafschapkussentje. Op de tribune werden nog foto's gemaakt met de Sint en zijn Pieten en natuurlijk mocht onze mascotte Guus hierbij niet ontbreken.

Al hebben we met z'n allen een hele mooie middag gehad met vooral veel blije gezichten en was corona voor de kinderen heel eventjes niet aanwezig......

Volgend jaar hopen wij de Sint met zijn Pieten weer te mogen ontvangen op De Vijverberg.

Voor nu voor iedereen alvast een fijne Sinterklaasavond.

Dag Sinterklaasje!

Wil je de foto's bekijken?

Klik dan op onderstaande link;

https://www.superboertjes.nl/fotoalbum/4210-sinterklaas-2021

Partners

  • NowOnline
  • Kampioensbakker Paul Berntsen
© 2011 - 2024 - Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.