Hoi Superboertje,

Voor de thuiswedstrijd tegen Top Oss, vrijdag 28 oktober om 20.00 uur, willen wij weer met onze Rabo Superboertjes een “sfeeractie” op touw zetten met spandoeken. Deze spandoeken willen wij vooraf samen met jou gaan maken op woensdag 26 oktober a.s. van 14.00 uur tot 16.30 uur bij Stadion De Vijverberg.

Deze middag zullen wij samen met studenten van het Graafschap College van de opleiding Onderwijsassistenten gaan verzorgen. Zij hebben naast het spandoeken maken ook nog leuke sportieve activiteiten voor jullie op het programma staan!

Op de wedstrijddag, vrijdag 28 oktober, mag jij jouw zelfgemaakte spandoek dan tijdens de wedstrijd in het stadion zelf laten zien! Want wanneer jij jouw spandoek gemaakt hebt, krijg jij twee gratis toegangskaartjes voor deze wedstrijd en kun jij je spandoek zelf showen op de wedstrijddag en onze spelers naar een overwinning juichen!

Ben jij (bijna) 6 jaar of ouder, ben je creatief of lijkt het je gewoon leuk een keer een spandoek te maken en hou je wel van een sportieve activiteit, geef je dan nu op via superboertjes@degraafschap.nl.

 Je kunt je aanmelden tot vrijdag 21 oktober a.s.

 Ná 21 oktober ontvang je de rest van de informatie.

 Doe jij ook mee?

Partners

  • Kampioensbakker Paul Berntsen
  • NowOnline
  • Rabobank
  • Univé Verzekeringen
© 2011 - 2023 - Rabo Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.