Paasactiviteit bij De Graafschap

Afgelopen woensdag, 29 maart, vond de jaarlijkse paasactiviteit van de Superboertjes weer plaats op stadion De Vijverberg.

Ruim 90 enthousiaste Superboertjes kwamen naar het stadion om onder begeleiding van de studenten van het Graafschap College (opleiding onderwijs assistenten) een actief en creatief programma te beleven. Van knutselen tot flessenvoetbal en uiteindelijk de eierrace gingen de kinderen het programma door. En wat een lol hebben ze allen weer gehad.

Lion Kaak en Giovanni de Korte kwamen ook nog even een kijkje nemen bij de kids. Daar werden weer veel handtekeningen uitgedeeld en fotoshootjes genomen.

De eierrace was wel het moment waarop alle kinderen aan het wachten waren. In het stadion waren ruim 300 hardgekookte, beschilderde eieren verstopt. Op het fluitsignaal van de studenten renden de kinderen als snelle paashazen door het stadion heen. De groep met de meest gevonden eieren wonnen kaarten voor de thuiswedtrijd De Graafschap - ADO Den Haag. Maar er lag ook één gouden- en één zilveren ei. De winnaar van het zilveren ei won een origineel gesigneerde bal en de winnaar van het gouden ei won een origineel gesigneerd thuisshirt.

Aan het eind van de middag kreeg iedereen nog een zakje met paaseitjes mee haar huis. Een kleine troostprijs voor alle kinderen die geen prijs hadden gewonnen. Maar na zo'n prachtige middag kon het allemaal niet meer stuk.

Klik voor alle foto's op onderstaande link en geniet nogmaals van alle mooie momenten.

https://www.superboertjes.nl/fotoalbum/4282-paasactiviteit-superboertjes

Partners

  • Kampioensbakker Paul Berntsen
  • NowOnline
© 2011 - 2024 - Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.