Univé Superbaby's

Per 1 juli 2016 jl. heeft de Superboertjes Kidsclub er een kindje bij, de Univé Superbaby's.

Univé Superbaby's zijn gratis lid tot en met 3 jaar (ze mogen 4 jaar in het seizoen worden en het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni). Daarna betalen ze het dan geldende tarief. Bestaande en nieuwe leden betalen tot en met hun derde jaar geen lidmaatschapsgeld. Vanaf het seizoen volgend op het seizoen waarin het kind 4 is geworden, zal het lidmaatschapsgeld ge├»ncasseerd worden (bijvoorbeeld, Guus is jarig op 5 juli en wordt 4 jaar in 2017 dan mag hij het gehele seizoen 2017-2018 nog bij de Univé Superbaby’s meedoen. Hij betaalt dan pas in het seizoen 2018-2019 het lidmaatschapsgeld of Guusje is jarig op 28 juni en wordt 4 jaar in 2017 dan is hij het seizoen 2017-2018 al betalend lid).

Univé Superbaby’s krijgen bij aanmelding het Univé Superbaby’s-Geschenk en zijn uitgesloten van het jaarlijkse Superboertjes-geschenk. Pas als ze betalend lid zijn geworden, hebben ze recht op het jaarlijkse geschenk.

Univé Superbaby’s mogen ook deel nemen aan het jaarlijkse Sinterklaasfeest bij De Graafschap met Warboel. Hier krijgen ze automatisch een uitnodiging van.

Voor de voorwaarden en voordelen verwijzen wij je naar http://www.superboertjes.nl/Wordlid

Wil je een Univé superbaby aanmelden?

Stuur het geboortekaartje naar:

Superboertjes Kidsclub, Postbus 249, 7000 AE, Doetinchem en ontvang een leuke attentie.

 

Partners

  • NowOnline
  • Univé Verzekeringen
  • Rabobank
  • Kampioensbakker Paul Berntsen
© 2011 - 2021 - Rabo Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.