Algemene voorwaarden lidmaatschap Superboertjes en Superbaby's.

 

Artikel 1. Definities en Toepasselijkheid 

1.1Club: Betaald Voetbal De Graafschap B.V. 
1.2Superboertjes: naam van de kids club van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. Hier vallen de Superbaby’s ook onder.                                       
1.3Voetbalseizoen: periode van 1 juli van enig jaar tot 1 juli van het daaropvolgende jaar.                                                                                                 
1.4Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap van Superboertjes. Door het lidmaatschap aan te vragen, heeft de aanvrager zich akkoord verklaard met de algemene voorwaarden. 

Artikel 2. Algemeen 

2.1Het lidmaatschap van de Superboertjes en Superbaby's is persoonsgebonden en kan daarom niet worden overgedragen aan een derde. Alleen een natuurlijk persoon kan lid worden van Superboertjes. 
2.2Per persoon kan er maar één lidmaatschap worden aangevraagd. 
2.3De Club behoudt zich het recht voor een aanvraag van een lidmaatschap om welke reden dan ook te weigeren. 
 

Artikel 3a. Lidmaatschap Superboertjes 
3a.1Voor de aanvraag van een lidmaatschap dien je een account te hebben of deze moet worden aangemaakt via https://voetbal.iticketsro.com/de_graafschap/CrmCreateAccount.aspx?next=%7e%2fdefault.aspx. Deze gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van de club waarbij de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht wordt genomen. 
3a.2Voor het lidmaatschap geldt een minimum leeftijd van 4 jaarHet lidmaatschap eindigt elk jaar op 30 juni. Verlengen is mogelijk t/m het seizoen waarin het Superboertje 13 is geworden. 

3a.3Aanmelden voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van één voetbalseizoen.  

3a.4Met het aangaan van dit lidmaatschap geeft u ons automatisch toestemming om foto’s e.d. te mogen plaatsen op onze website en social media waar eventueel uw kind op kan staan. 

 

Artikel 3b. Lidmaatschap Superbaby's 

3b.1Voor de aanvraag van een lidmaatschap dien je een account te hebben of deze moet worden aangemaakt via https://voetbal.iticketsro.com/de_graafschap/CrmCreateAccount.aspx?next=%7e%2fdefault.aspx.Deze gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van de club waarbij de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht wordt genomen. 
3b.2Voor het lidmaatschap geldt geen minimum leeftijd. Het lidmaatschap eindigt op 30 juni van het seizoen dat de Superbaby 4 is geworden. 

3b.3Aanmelden voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van één voetbalseizoen.  

3b.4Met het aangaan van dit lidmaatschap geeft u ons automatisch toestemming om foto’s e.d. te mogen plaatsen op onze website en social media waar eventueel uw kind op kan staan. 

Artikel 4. Betaling 
4.1Door middel van het bestellen van een Superboertjes of -babys lidmaatschap via https://voetbal.iticketsro.com/de_graafschap/memberships, komt u automatisch in het betaalscherm terecht. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmailEr wordt dus niets meer automatisch van uw rekening afgeschreven. Natuurlijk kunt u het lidmaatschap ook bij de receptie van Stadion de Vijverberg voldoen. Ook dan ontvangt u een bevestigingsmail. 

Artikel 5. Opzegging 

Het lidmaatschap eindigt automatisch elk seizoen op 30 juni, opzegging is daarom niet nodig. 

 
Artikel 6. Wijziging van de voorwaarden 
6.1     De Club behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen. De gewijzigde regels worden onmiddellijk na wijziging van kracht. De actuele voorwaarden zijn te vinden op: www.superboertjes.nl of kunnen op verzoek aan de ouders/verzorger van het lid worden toegezonden. 

 

Partners

  • Kampioensbakker Paul Berntsen
  • NowOnline
  • Rabobank
  • Univé Verzekeringen
© 2011 - 2021 - Rabo Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.