Spandoekenmiddag woensdag 18 oktober 2023

Voor de bekerwedstrijd tegen FC Emmen, dinsdag 31 oktober om 18.45, gaan wij weer met onze Superboertjes een “sfeeractie” op touw zetten met spandoeken. Deze spandoeken hebben wij vooraf samen met de Superboertjes en de studenten Onderwijsassistenten van het Graafschap College op woensdag 18 oktober jl. gemaakt.

Het was wederom een groot succes. Ruim 80 Superboertjes kwamen naar De Vijverberg om een mooi spandoek te maken om straks bij de bekerwedstrijd onze selectie mee aan te kunnen moedigen. En wat een creatieve Superboertjes kent De Graafschap!

Naast het spandoek maken, hadden de studenten van het Graafschap College ook nog een actief programma waar ook zeer dankbaar gebruik van is gemaakt. Een hoop lachende gezichten deze middag.

Als klap op de vuurpijl kregen alle deelnemers twee toegangskaartjes voor de bekerwedstrijd, De Graafschap - FC Emmen, dinsdag 31 oktober 18.45 uur. Want op deze wedstrijddag, 31 oktober, mogen de Superboertjes hun zelfgemaakte spandoek tijdens de wedstrijd in het stadion zelf laten zien en natuurlijk de spelers naar een overwinning juichen!

Benieuwd naar wat er allemaal is gemaakt, klik hier voor het fotoalbum.

Partners

  • Kampioensbakker Paul Berntsen
  • NowOnline
© 2011 - 2024 - Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.