Woensdag 22 november jl. was het weer groot feest op De Vijverberg. Sinterklaas en zijn roetveegpieten kwamen naar het stadion voor onze allerkleinste Superbaby's en Superboertjes. Wat een feest!

De kinderen kwamen blij en enthousiast naar het stadion. Voordat de muzikale middag van start ging, had het pietenvoetbalteam van Sinterklaas een leuk pietenparcours uitgezet. Voor de allerkleinste een makkelijk parcours en voor de grotere kinderen een moeilijker parcous. Soms met de hulp van de pietjes, is het allemaal prima verlopen. Misschien zijn dit wel onze toekomstige pietjes............?

Warboel trapte de middag om 15.00 uur af met zijn alom bekende muziekshow. En zoals we van Warboel gewend zijn, was het weer een fantastische show. Maar wie stonden daar ineens......de hele selectie van De Graafschap voegde zich bij de kinderen op de grond en zongen enthousiast de liedjes mee. Ook het bekende ballonspel mocht niet ontbreken en werd dan ook fanatiek meegespeeld door spelers en kinderen. 

Nadat de show ten einde was kregen alle Superboertjes nog een mooi kado van de Sint, een prachtige De  Graafschapmok met Guus erop. Op de tribune werden nog foto's gemaakt met de Sint en zijn pieten.

Wat een geslaagde middag hier op De Vijverberg!

Volgend jaar hopen wij de Sint met zijn pieten weer te mogen ontvangen op De Vijverberg.

Voor nu voor iedereen alvast een fijne Sinterklaasavond!

Wil je de foto's bekijken?

Klik dan op onderstaande link;

https://www.superboertjes.nl/fotoalbum/4306-sinterklaas-2023

Er is ook nog een aftermovie gemaakt. Deze kun je via de socials van de Superboertjes, Facebook + Instagram bekijken.

Partners

  • NowOnline
  • Kampioensbakker Paul Berntsen
© 2011 - 2024 - Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.