Woensdag 20 maart jl. vond de jaarlijkse Paasactiviteit van onze Superboertjes weer plaats op het Spinnekopplein en in de supporterskantine.

Het was weer een middag vol actie en creativiteit. De studenten onderwijsassistenten van het Graafschap College hadden weer een top programma bedacht. Van paaseieren schilderen tot zaklopen tot aan een eierloop. En als klap op de vuurpijl natuurlijk het eieren zoeken in het stadion.

Ruim 500 hardgekookte, beschilderde eieren waren verstop van de Spinnekop tot en met vak 40 op Groenendaal. De kinderen mochten op het startsein van de studenten het stadion rond om zoveel mogelijk eieren te zoeken. Er was één gouden ei en één zilveren ei verstopt. Degene die deze vond won zelf een prijs. De prijs van het gouden ei was een gesigneerd shirt en van het zilveren ei een gesigneerde voetbal. En het groepje met de meest gevonden eieren won de groepsprijs, wedstrijdkaartjes voor de wedstrijd De Graafschap - Jong AZ, vrijdag 29 maart a.s.

Ieder seizoen weer een succesvolle activiteit met veel plezier en mooie prijzen.

Wij wensen alle Superboertjes alvast hele fijne Paasdagen, jullie hebben nu ervaring met het zoeken van eieren dus succes dit weekend!

Klik hieronder voor alle foto's;

https://www.superboertjes.nl/fotoalbum/4322-paasactiviteit-superboertjes

Partners

  • NowOnline
  • Kampioensbakker Paul Berntsen
© 2011 - 2024 - Superboertjes (Kidsclub De Graafschap)
disclaimer contact Cookiebeleid
Met plezier gemaakt door NowOnline.